Bertrums

Toegepaste Automatisering

Vughterstraat 169

5211 GB 's-Hertogenbosch

Gsm.: (06) 55 39 68 78

helpdesk@bertrums.info

Home | Maatwerk in Applicaties | Maatwerk in opleidingen | Secretariële ondersteuning |

Applicatieontwikkeling in Word


Om in uw eigen situatie zo efficiënt en prettig mogelijk met Microsoft Word® te werken is het mogelijk om de omgeving van Microsoft Word® naar eigen smaak en wensen aan te passen. Dat kunt u doen door uw eigen (bedrijfs)sjablonen en macro's toe te voegen. Hiermee kunt u uw eigen product - brieven, faxen en rapporten - bestempelen tot een eigen product, dat de kenmerkende huisstijl van uw organisatie uitstraalt.


Huisstijlprojecten

Iedere organisatie heeft belang bij een eigen huisstijl voor correspondentie, verslagen, facturen en dergelijke. In deze huisstijl staan de lay-out, het lettertype en de plaats van de tekst vast. Uitgaande stukken, zoals brieven, moeten hetzelfde, herkenbare uiterlijk hebben. Uiteraard wordt deze persoonlijke huisstijl vastgelegd in modellen of sjablonen. Daarnaast zullen alle documenten (automatisch) een duidelijke “plaats” moeten krijgen. Deze structuur kunt u uw medewerkers adviseren, het systeem laten voorstellen of afdwingen. Veel bedrijven willen daar ook een aansturend menu bij dat op een eenvoudige manier te beheren is en dat de gebruiker op een prettige manier zijn of haar keuze laat maken uit de beschikbare Microsoft Word® sjablonen.


Uiteraard leveren wij u zo'n menu geheel naar de wensen en de uniformiteit (b.v. met uw logo) van uw bedrijf. De gebruiker kan bijvoorbeeld een brief maken waarbij gekozen wordt uit diverse adressenlijsten en standaards.


Formulierontwerp - en Visual Basic for Applications (VBA)

Het maken van standaardformulieren en -teksten verhoogt de efficiency. Het versnelt het PC-gebruik en voorkomt dubbele werkzaamheden. Het maken van een ontwerp vraagt veel kennis van het programma en regelmatige toepassing. Vaak is het effectiever om dit uit te besteden.

Excel

Word

Outlook

Powerpoint

Acces