Bertrums

Toegepaste Automatisering

Vughterstraat 169

5211 GB 's-Hertogenbosch

Gsm.: (06) 55 39 68 78

helpdesk@bertrums.info

Home | Maatwerk in Applicaties | Maatwerk in opleidingen | Secretariële ondersteuning |

Applicatieontwikkeling in Acces


Of u nu werkzaam bent in MKB, of vanuit grootschalige toepassingen gegevens moet verwerken, met onze op maat ontwikkelde oplossingen heeft u met één druk op de knop alle relevante informatie in een oogwenk binnen handbereik.

Toepassingen kunnen op maat worden ontwikkeld. Gebruikers hebben geen specifieke kennis van Access nodig om met de door ons ontwikkelde applicaties te werken. Bovendien zijn onze toepassingen, voor u als organisatie, tijd en kosten besparend. De gebruiker hoeft zich geen zorgen meer te maken voor het samenstellen van informatiestromen doordat deze zijn vastgelegd in het datamodel.


De relationele database Access biedt vele mogelijkheden met betrekking tot het samenstellen van rapportages, relatiebeheer, calculatie-, voorraad-, orderadministratie enz.. Uiteraard communiceren onze oplossingen perfect met andere Microsoft® Officetoepassingen.


Enkele voorbeelden: Geautomatiseerde koppelingen met Word kunnen uw mailing direct klaarzetten, het e-mailen met Outlook vanuit de applicatie stelt u in staat om actuele informatie te verzenden en het genereren van basisgegevens voor het verwerken met Excel.


Door onze expertise op het gebied van automatisering en bedrijfskunde stellen wij u in staat, op een professionele en efficiënte wijze, uw informatiestromen in goede banen te leiden.


Het is ondoenlijk om alle mogelijkheden te beschrijven omdat deze afhankelijk zijn van uw wensen en eisen. Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak om uw wensen en eisen te inventariseren.

Excel

Word

Outlook

Powerpoint

Acces